IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиз Хърли остави стария, тръгна с нов

14 декември 2010 09 05

Британката се е разделила със съпруга си и има връзка с играч на крикет

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Оказа се, че Лиз Хърли има връзка с австралийския играч на крикет Шейн Уорн.

Единствената пречка помежду им е "географията", тъй като британската актриса, модел и продуцент "от месеци" е разделена със съпруга си - индийския бизнесмен Арун Наяр.

Бракът на Хърли и Наяр продължи над три години.

"Шейн оказа голяма подкрепа на Лиз през времето, в което тя е разделена със съпруга си и помежду им възникна "интимна връзка". Единствената пречка пред тях е разстоянието, защото Хърли живее във Великобритания, а Уорн - в Австралия", казва източник, близък до актрисата.

Говори се, че след като 45-годишната Елизабет Хърли е направила публично достояние раздялата си с Арун Наяр, индийският бизнесмен е бил много притеснен как ще реагират близките и сънародниците му.

"Той е много разстроен. Семейството му нямаше представа, че двамата с Лиз са се разделили. В Индия това е голям срам. Близките на Арун ще бъдат силно шокирани от новината, а самият той е безкрайно разочарован от създалата се ситуация", е заявил за в. "Сън" приятел на Наяр.

КоментариКоментари

glimpse ( преди 13 години )
На тази снимка ако се сложат малко лунички и по-светла коса ще стане.........Линдзи Лоуън. Много си приличат.А иначе Лиз не ми е симпатична, с какво е известна всъщност, неуспяла актриса на която изневери Хю Грант?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
Имам познати индийци - ако идеше реч за нещо такова, бих повярвала, понеже наивитетът им от европейска гледна точка, е почти потресаващ. Обаче този Арун Наяр, чета че е бил доста палав и едва ли е расъл в такава среда, както моите познати.Единственото, което ми хрумва е, че може да се е надявал, че предвид възрастта, двамата с Лиз би следвало да са се налудували и да се е надявал на улегнал семеен живот.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
history_444 ( преди 13 години )
Сериозно ли индиеца е вярвал че с Лиз Хърли ще си живеят заедно до дълбоки старини? Това в Холивуд дали се е случвало някога а и да е едва ли ще бъде точно с Хърли!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар