IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебето на Елтън Джон живее „само“

3 януари 2011 08 35

Синът на британския певец живее в отделно жилище

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Закари Джаксън Левън Фърниш-Джон - новороденият син на британския музикант сър Елтън Джон и неговия партньор, канадския дизайнер и филмов продуцент Дейвид Фърниш, живее в Лос Анджелис в отделно, собствено жилище, разположено на същия етаж, на който се намира и апартаментът на самия певец.

Двата съседни апартамента в лосанджелиския 32-етажен жилищен комплекс Sierra Towers на обща стойност почти 3 милиона долара са били купени през 2007-2008 г.

По данни на в. "Дейли мейл" вторият апартамент с две спални е бил купен специално за бъдещото дете на Елтън Джон.

С оформлението е натоварен Мартин Лоурънс-Балард, един от стоте най-влиятелни интериорни дизайнери в света. Той се е занимавал с обзавеждането на жилищата на самия Елтън Джон, на Ева Мендес и Кристина Агилера.

На Лоурънс-Балард е дадена пълна свобода в проектирането на интериора на апартамента. По вътрешното обзавеждане се работи вече от няколко месеца. Макар жилището да не е напълно готово, Закари вече е настанен в собствения му дом заедно с две детегледачки.

Съседи на Закари са Шер, Линдзи Лоън и Джоан Колинз.

Момченцето Закари Джаксън Левън Фърниш-Джон се роди на Коледа в Калифорния от сурогатна майка.

Според Ай Ти Ен, Елтън Джон е биологичният баща на бебето. Официални документи разкриват, че 63-годишният певец е осигурил сперма за оплождането. В свидетелството за раждане Елтън Джон е посочен като бащата, а Дейвид Фърниш като майката.

Закари е първото дете на Елтън Джон и партньора му Дейвид Фърниш, след като миналата година им беше отказано да осиновят украинче.

Като цяло всичко звучи прекрасно. Не разбираме само защо двамата татковци са решили да покажат на детето си що е самостоятелност толкова бързо. Бас ловим, че на малкия една топла прегръдка ще му е много по-необходима от мраморно джакузи, примерно.

 

КоментариКоментари

EK ( преди 13 години )
Дано има добри детегледачки,защото те ще са му семейството."Родителите" му ще го вадят за снимки по празниците,после ще се затварят в техния дом.Едно е да правиш секс,друго е да си родител.И въпреки,че не от всички хетеросексуални стават добри родители,аз не съм чула хомосексуални да са пълноценни родители,колкото и пари да имат.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Silly Billy ( преди 13 години )
wildprincess ( преди 13 години )
Много неща им липсват,не само майчински инстинкти!Само парите им са в повече...Но случката е явно доказателство,че не всичко може да се купи !!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
Ово е стандарт!Звучи отблъскващо консуматорски!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Baba Pena ( преди 13 години )
Доста тъпо и малоумно. Сигурно, защото им липсват майчинските инстинкти.... ;/
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар