IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера живяла с бившия и с новия накуп

7 януари 2011 07 59

Звездата делила един покрив в бившия си съпруг и новия си приятел, който се пренесъл у тях

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Никога не се знае в какви ситуации ще ни постави животът. Оказа се, че Кристина Агилера е живяла едновременно с приятеля си и отчуждения си съпруг.

Звездата се съгласила новият й приятел Мат Рутлър да се пренесе в дома й в Бевърли Хилс „седмици преди” съпругът й Джордан Братман, от когото тя има 2-годишен син Макс, да се изнесе.

Източник разкри пред сайта TMZ: „За огромно щастие Джордан се изнася. Беше започнало да става доста странно, но Кристина позволи на Джордан да остане заради Макс”.

Кристина започна да живее по различни хотели в Ел Ей, след като се разведе с Джордан през октомври 2010, тъй като музикалният мениджър отказа да напусне дома им.

Източник сподели наскоро: „На Кристина й е много трудно, защото той не иска да мръдне от къщата. Тя трябваше да остане в Ел Ей, за да е с Макс”.

Накрая обаче актрисата и певица решила да се завърне у дома, като скоро след това се присъединил и Мат.

Кристина наскоро призна, че „обича” Мат по „много специален начин”.

Тя подметна: „Има любов, да. Матю е много специален човек. Между нас се получи страхотна химия. Той е от онези мили хора, с които можеш да говориш по телефона цяла вечер.”

„Когато попълних документите за развод, започнахме да излизаме. Не се опитвам да скоча в нищо необмислено. Просто се отказах от 5-годишен брак. Давам го по-полека и се старая да съм щастлива. Забавлявам се, излизам на срещи и това е нещо, което не се бе случвало от доста време.”
 

КоментариКоментари