IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ресторантът на Ева Лонгория фалира

11 януари 2011 15 03

Бесо дължи 5,7 милиона долара на доставчици, Ева ще се опита да го спаси

Ева ще се опита да спаси Бесо. Снимка: Gettyimages/Guliver

Ева ще се опита да спаси Бесо. Снимка: Gettyimages/Guliver

Звездите предприемат какви ли не бизнес начинания, само и само да инветира спечелените от актьорската игра пари в нещо по-непреходно от славата.

Едни правят дрехи, други парфюми, а трети – ресторанти.

Засега заведенията за хранене май се оказват най-безперспективната инвестиция. Фалираха начинанията и на Сталоун, и на Брад и Клуни, а сега ще затвори врати и ресторантът на Ева Лонгория Beso.

Ресторантът в Лас Вегас дължи над 5,7 млн долара и е в процедура на обявяване на фалит.

И тук се намесва вълшебната пръчица на световната известност.

Ева Лонгория вече в Лас Вегас, където лично се осведомява за състоянието на ресторанта. Тя е готова да помогне с лични средства за покриване на дълговете, но дали това ще превърне Бесо отново в печеливша марка, остава да видим.

 


 

КоментариКоментари

madagascar_penguin ( преди 13 години )
Доста плоско мислене. Просто хората са наясно, че славата, както се казва в статията, е преходна и искат да вложат парите си в нещо, което в по - късен етап ще продължава да им носи доходи. Относно мнениетоти: "Това,че е актриса не значи непременно,че е добра в някоя от другите области", не се заблуждавай, това, че даденият продукт носи нейното или на която и да е друга знаменитост, име или се знае, че е тяхна собственост, не означава, че те го управляват. с парите си имат голямата възможност да си купят специалисти, които разбират от това. Фалитът на дадено предприятие, особено в Щатите, не винаги се дължи на липса на акъл...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
nadia_bg ( преди 13 години )
нормално е ресторантите им да фалират,парфюмите и дрехите им да не се продават,а книгите им да хващат прах по рафтовете.това,че е актриса не значи непременно,че е добра в някоя от другите области.но явно алчността им не знае граници и почивка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар