IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Мадона, като нашите, изкарвала пари от нощни клубове

18 януари 2011 07 48

Плащали на Мадона, за да привлича клиенти с присъствието си в заведения

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

И ако си мислите, че традицията певците да се изявяват по нощните локали има почва само у нас, лъжете се. Оказва се, че Мадона, една от най-богатите певици на планетата, взема пари за появата си в нощни клубове.

Клубът "Аура" например, в който Мадона често обича да се отбива, за да потанцува в компанията на приятели, й плаща. При това в налични.

Членове на екипа на изпълнителката вземали пари и от друг престижен нощен клуб в Лондон - от "Мейфеър".

Могат добре да се разберат собствениците на тези заведения.

Появата на известната певица привлича богати клиенти. А новината за това къде се е забавлявала Мадона, се разпространява из целия свят.

Източник е съобщил, че сътрудник на Мадона е получил 10 000 британски лири или около 16 000 долара, за да ги предаде на Мадона преди да влезе в "Аура".

Представител на Мадона е опровергал тази информация, твърдейки, че певицата сигурно няма представа за тези неща. И на нас така ни се струва.

КоментариКоментари

WTF ( преди 13 години )
На това се казва- "До едно време ти работиш за славата,после славата работи за теб".На Мадона и изпражненията ще се намери някой,който иска да ги купи.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
MokraFlanelka ( преди 13 години )
Добро утро tialoto, как спахтe?!И не само Мадона изкарва така пари, правят го и много други известни личности.Парис Хилтън също беше "рекламно лице" на една дискотека.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар