IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Животът на Роби в мюзикъл

27 януари 2011 06 23

Самият Роби Уилямс е одобрил идеята за създаване на мюзикъл, но не възнамерява да участва непосредствено в него

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

В Лондон, в театър "Олд Вик", ще бъде поставен мюзикъл, разказващ за живота на Роби Уилямс, съобщи британският таблоид "Сън".

Сали Грийн, ръководител на фонда, на когото принадлежи театър "Олд Вик", вече е започнала прослушването на актьори за роли в постановката.

Самият Роби Уилямс е одобрил идеята за създаване на мюзикъл, но не възнамерява да участва непосредствено в него. Музикантът обаче е предоставил на създателите на спектакъла правата за използване на песни от репертоара му.

Роби Уилямс се прочува в началото на 90-те години на ХХ век като част от групата "Тейк дет". В нея той влиза, когато е едва на 16 години. През 1996 г. групата се разпада, а Роби Уилямс прави успешна самостоятелна кариера.

През 2005 г. "Тейк дет" се събира отново, но без Уилямс.

Официалната информация за неговото присъединяване се появява през лятото на 2010 година, а през ноември излиза и съвместният албум "Progress". Той е първият за последните 15 години, над който са работили и петимата членове на "Тейк дет".

КоментариКоментари

Puppy ( преди 13 години )
Sunnny ( преди 13 години )
Много го харесвам това момче! Няма ли да дойде да попее тука, вече е достатъчно възрастен ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар