IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Интриги разтърсват Къщата, Мъро не харесва лицемерието на останалите

6 октомври 2005 12 39

Вторият сезон на Биг Брадър продължава да прилича на латиноамериканска сага. Неадекватното поведение на Елена спрямо съпруга й Миро и „любовника й“ Мариян нажежава обстановката в Къщата до краен предел.

Интриги разтърсват Къщата, Мъро не харесва лицемерието на останалите

Часове наред съквартирантите обсъждат Елена, Миро и Мариян. Някои от тях обаче не са съвсем искрени и само подклаждат напрежението.

Елена Ромеле и Иван ту са на страната на Елена, ту на Миро, ту на Мариян. "Новата" Елена, като вряла и кипяла в подобни ситуации, посъветва Елена следващият път да се омъжи по любов.

Преводачката е на мнение, че ако във връзката между двама души няма сексуално привличане, дори и след дългогодишен брак, е по-добре всеки да си има любовник, с който да живее пълноценно.

Вего, който е поддръжник на семейните ценности, пък непрекъснато обясняваше на Миро, че най-важното е да се говори за проблемите дотогава, докато се стигне до компромисно решение.

След продължителни разговори Елена и Миро все още не са стигнали до решение. Снощи работливият съпруг беше много наранен от отношението на жена си и съжаляваше искрено, че не е той човекът, който да я направи щастлива.

Както при всеки семеен скандал, настроението на Миро премина от отчаяние в ярост и той се развика на Елена, че е крайно време, вместо да се усуква цяла вечер около наркомана Мариян, e по-добре да си "вземе парцалките" и да си легне.

От своя страна Елена се опита убеди съпруга си, че иска да остане с него, но наблюдателни съквартиранти я видяха малко по-късно да се целува с Мариян.

В момента Мариян и Иван коментират случилото се през последните няколко дни. Фризьорът призова всички съквартиранти, които имат да казват нещо за него, да го споделят и с него, за да се спре с лицемерието и завистта, завладели Къщата.

Номинациите тази седмица ще са в петък заради напрегнатата обстановка. Елена и Миро имат имунитет заради успешната мисия да скрият брака си и не са застрашени от изгонване.

Всичко за шоуто
Вижте съквартирантите
Обсъдете съквартирантите


Елена все още не може да реши окончателно с Миро или Мариян иска да бъде. Снимка: Корбис

КоментариКоментари