IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Испанска рапърка пристига у нас заради Ъпсурт

7 октомври 2005 09 01

Поредна неочаквана комбинация са забъркали младежите от Ъпсурт. След успехите, които пожънаха след участията си в страната, хип-хопърите ще изнесат концерт в Зимния дворец на спорта в София на 22 октомври.

Испанска рапърка пристига у нас заради Ъпсурт

Специално за лайфа пристига „лошото момиче на испанския рап“, сексапилната Мала Родригес. Тя ще подгрява софийското рап-трио с 40-минутен сет. Мала е издала 3 албума, като още вторият й осигурява статуса на най-добрата рапърка в Испания, а третият дори е издаден в Щатите.

Това ще е първото голямо участие на Ъпсурт в София, след като разбиха България с последния си невероятно успешен албум „Quattro“.

В концерта ще се включат и гост-вокалите от най-новия албум на бандата –Галя от Каризма и Милен Цветков, Лора Караджова, Дичо, Стоян Роянов Я-Я, Белослава и музикантите Лили Йончева и Живко Петров.

Билети за шоуто могат да бъдат открити от 10 октомври на касите на Билетен център НДК, музикалните магазини „Бордшоп”, „Мюзик фешън”, „Ориндж”, „На тъмно” и он-лайн на адрес www.ticketstream.bg с цени от 5 лв. в предварителна продажба, и 8 лв. в деня на концерта.

КоментариКоментари