IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари ще бъде кум на сватбата на брат си

15 февруари 2011 06 12

А Кейт Мидълтън ще става принцеса, благодарение на една прозрачна рокля

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Принц Уилям е избрал брат си Хари за кум на сватбата си с Кейт Мидълтън, съобщи Асошиейтед прес. Сестрата на Кейт – Пипа, пък ще бъде нейна шаферка на предстоящата кралска сватба на 29 април.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са избрали също шаферки и шафери за сватбата си в Уестминстърското абатство.

Междувременно бе оповестено, че прозрачна рокля, за която се смята, че е изиграла ключова роля за събирането на Уилям и Кейт, ще бъде предложена за продажба на търг в Лондон следващия месец.

Мидълтън е носила прозрачния тоалет върху черно бельо на благотворително модно шоу през 2002 г. в университета Сейнт Андрюс, когато двамата били просто приятели. Романтичната им връзка започнала малко по-късно.

Очаква се за роклята да бъдат платени над 8000 британски лири на търга на аукционна къща "Кери Тейлър окшънс" на 17 март.

Тоалетът е проектиран от Шарлот Тод, която не е започнала кариера като модна дизайнерка и в момента работи в аквариум.

"Вярно е, че дизайнът ми помогна интересът на Уилям към Кейт да се превърне от платонически в романтичен, както бе оповестено, заяви Тод. Радвам се, че и аз имам мъничък принос за това, макар никога да не съм предполагала, че роклята ще е от толкова голямо значение."

На търга ще бъдат предложени за продажба също две рокли, носени от майката на Уилям - принцеса Даяна.

КоментариКоментари

Sunnny ( преди 13 години )
Ех, сладък студентски живот. Сега ще сложи прозрачна рокля точно никога :)) Дали пък да не си направя 1 екскурзия до Лондон за сватбата? В Мадрид е било интересно на сватбата на Фелипе и Летисия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар