IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям покани семейство Бекъм на сватбата

21 февруари 2011 07 51

Близо 2000 гости се очакват на тържеството в Абатството

Снимки: Gettyimages/Guliver

Снимки: Gettyimages/Guliver

Кралица Елизабет Втора е изпратила покани на близо 2000 видни личности за сватбата на своя внук принц Уилям и Кейт Мидълтън на 29 април, съобщиха Ройтерс и Франс прес.

Поканите са изпратени по пощата и носят инициалите на кралицата. Не се съобщава до кои личности са адресирани поканите.

Британски медии обаче уверяват, че Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория са сред поканените да присъстват на сватбата на принц Уилям, който е втори поред в наследяването на британския престол, и Кейт Мидълтън.

Миналата година Дейвид Бекъм и принц Уилям подкрепиха заедно кандидатурата на Англия за домакин на Световното първенство по футбол през 2018 г.

Според в. "Сънди таймс" британският премиер Дейвид Камерън също е сред поканените, но не и американският президент Барак Обама, защото Уилям не е пряк наследник на престола.

Около 600 души ще присъстват на приема с кралицата в Бъкингамския дворец, а около 300 - на вечерния банкет, който ще бъде даден от бащата на Уилям - принц Чарлз.
 

Вижте в галерията как изглеждат кралски покани за сватба.

КоментариКоментари

A_V_M ( преди 13 години )
Честно казано и аз очаквах някакви супер скъпарски покани,нооо традицията си е традиция! Дано им мине добре сватбата и животът след нея също :) (и Tialoto,да не забравите да качите снимкии! :д)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 13 години )
Някой от нас не е ли поканен?Да си прегледаме пощите,че знае ли се...всичко се случва..;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
silviaii ( преди 13 години )
Четох, че тези 2000 поканени гости не са само видни личности, но и хора от народа, бедни и безработни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )
Много постна покана :)) Мислех, че е с повече орнаменти, честно казано. Но е готино как баба му праща поканите, защото тя е Кралицата :))) Ех, традиции
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар