IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Доктор Хаус с първи сингъл

31 март 2011 14 14

Искате ли да го чуете?

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Хю Лори, познат като Д-р Хаус, пусна първия сингъл от албума си, който с нетърпение очакваме всички.

Той се казва „Let Them Talk“, a дебютният сингъл, който излезе носи изразителното име „You Don`t Know My Mind“.

Проектът е първи за него, като той споделя, че отдавна иска да осъществи мечтата си, но досега все не е успявал.

Актьорът отдавна се занимава с музика, като признава, че това е голямата му любов. Дебютният албум на "доктора" се очаква на 9 май.

Освен албума „Let Them Talk“ и концертите, които ще го подкрепят, ще бъде излъчен и документален филм, който ще проследи музикалното пътешествие на Хю до Ню Орлиънс.

Проектът е продуциран от Джо Хенри и е записан в Лос Анджелис и Ню Орлеанс, а звученето му е в духа на нюорлеанския блус - жанр, който пробужда любовта на актьора към музиката.

Чуйте го тук.

Автор - снимка

КоментариКоментари

Wellfit ( преди 13 години )
Невероятен е бе! Още от младите му години като гледах английските му скечове и се заливах от смях, слушах песничките му и се чудех защо не издаде нещо и ето на..много се радвам!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Angela`Blue ( преди 13 години )
Толкова е ексцентричен, толкова непредвидим, определено един от най-интересните хоривудски образи. Сега пък пее! Не че не ми хареса в един от последните епизоди, когато Къди я оперираха - страаашен беше! Браво на Хю!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар