IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум възхитена от малките Бекъм

4 април 2011 13 56

Синовете на Дейвид и Виктория са най-добре възпитаните в Холивуд

Снимка:Getty Images/Guliver

Снимка:Getty Images/Guliver

Въпреки че тук подхождаме с лека ирония към образа на Дейвид Бекъм (съдейки по комичния му персонаж в "Пълна лудница"), се оказва, че той и съпругата му са прекрасни родители.

Хайди Клум останала силно впечатлена от потомството на звездното семейство. Самата тя има четири деца, но обяви синовете на фамилия Бекъм за най-възпитаните в Холивуд.

Хайди е близка с Виктория, която очаква четвъртото си отроче. „Виктория няма нужда от никакви съвети, защото децата й имат най-доброто възпитание

Когато някой от синовете й посреща гости за рождения си ден, после пише благодарности за присъствието, което не прави никое друго дете”, не крие възхищението си Клум.

Хайди много държи наследниците й да си играят с Бекъмовите, защото „децата на Виктория могат само да научат на нещо моите. Те са учтиви, изразяват се отлично, наистина са невероятни. Дейвид и Виктория са ги научили винаги да благодарят и в никакъв случай да не псуват”, продължава с хвалбите съпермоделът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари