IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт заряза Кристен

5 април 2011 08 14

Патинсън нямал време за изгората си и предприел радикални мерки

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Поредната раздяла в Холивуд накара много сърца да затуптят по-силно. Звездата на „Здрач“ Робърт Патинсън, по чиито зъбки копнее половината от нежния пол на земята, вече не е с любимата си Кристен Стюарт (колежка от същата хитова продукция).

Двамата са се разделили наскоро по тривиалната причина – много ангажименти, малко време за любов. Те се запознаха по време на вампирската сага, като връзката им бе изпълнена с кратки раздели.

В момента Робърт е ангажиран изцяло с промотирането на нови си филм „Вода за слонове“ и в последните месеци почти не се виждал с Кристен. Затова взел решението за една дълга пауза без ясен край. Красавицата Стюарт все още се надявала да се съберат отново след края на рекламното турне на продукцията.

Ако ли не, Холивуд е пълен с млади юнаци, които да избършат сълзите на Кристен и да я вкарат в поредното любовно приключение. Все пак е пролет...време за любов!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари