IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диляна Попова била гадже на Таки

5 април 2011 12 48

Хубавицата не спяла с мъже за пари и подаръци

Снимка: Bulfoto

Снимка: Bulfoto

Красавицата Диляна Попова най-накрая потвърди слуха, че е била гадже на издирвания наркобос Христофорос Амандитис – Таки. Моделът, който ревностно пази личния си живот в тайна, призна за отношенията си с ъндърграунд боса.

Брюнетката, която дълго време беше гадже на фронтмена от групата D2 Дичо допълни, че никога не се е продавала за пари и мъжете в живота й не са избирани на база финансови възможности .

Не съм такъв тип човек, а си имам и работа, от която печеля достатъчно”, коментира миналото си Диляна. Моделът наскоро превзе родния кино екран с участието си във филма Love.net. Освен да дефилира по подиуми и да участва в реклами Диляна се занимава и със своя моден бутик.

Попова обичала сама да изкарва прехраната си и не трупала дивиденти от връзките си със заможни господа. Отношенията й с Таки били съвсем нормални и от тях тя не се е сдобила нито със скъпа кола, нито с апартамент. Връзката им продължила едва няколко месеца. Една от най-красивите българки допълва, че е близка с всичките си бивши гаджета и е запазила приятелство дори с Дичо.



Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Valenc ( преди 12 години )
Хахахахаха :))))"Хубавицата не спяла с мъже за пари и подаръци",НО..."...най-накрая потвърди слуха, че е била гадже на издирвания наркобос Христофорос Амандитис Таки."Браво, Диляна, евала Попова!Явно Таки е стисня и не й е подарил нищо, че дори и сметката в ресторанта не е платил ;)Тялото, защо изобщо ни занимавате с личния живот на поредната ***?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар