IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анистън предложи брак на Клуни

7 април 2011 05 45

Актрисата направи опит да се помайтапи с положението си на неомъжена

Снимка: Getty Images/Guliver

Снимка: Getty Images/Guliver

Дженифър Анистън вече свикна с мисълта, че е неомъжена и дори започна да се майтапи със себе си. Актрисата от „приятели“ се пошегува, че ще предложи брак на колегата си Джордж Клуни, защото двамата станали най-одумваните сингъли в Холивуд.

Джени едва прежали краха на брака си с Брад Пит и затова се ориентира към един от приятелите му, макар и с доста шеговит тон.

„Това определено ще накара всички да замлъкнат. Може да обадя на Джордж и да му кажа: „Хайде да се оженим и да имаме деца“. Ще го изведа на обяд и ще обсъдим как да сложим край на всичко това. Да, ама не!“, сподели Анистън.

В момента вечният ерген Джордж се среща с италианския модел Елизабера Каналис, докато Джени си няма никого. Тя обаче не протестира по този въпрос, защото за нея най-важни са приятелите й. Тя е особена близка с колежката си Кортни Кокс, а с която я свързва дългогодишно приятелство не само на екран, а и в живота.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари