IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера обявена за гей вдъхновение N1

7 април 2011 11 40

Холивудската дива спечели приз за най-вдъхновяващ изпълнител от хомосексуалните си фенове

Снимка:Getty Images/ Guliver

Снимка:Getty Images/ Guliver

Поп величието Кристина Агилера бе категорично избрана от гей общността за техен идол, заради парчето си Beautiful”.

В оспорвана борба с Лейди Гага и Кейти Пери, младата майка се оказа на-вдъхновяваща за хомосексуалната, благотворителна общност Stonewall.

Певицата не подмина с безразличие титлата и коментира отличието си по следния начин: Поласкана съм, че ме смятат за вдъхновение, моите хомосексуални фенове са важни за мен и това потвърждава моето специално отношение към тях“.

Видеото към клипа показва групи от хора, които са дискриминирани по една или друга причина, като между тях са и такива, които са сексуално увлечени към своя пол. Сред песните, станали любими на гей общността се нареждат: „Born this Way” на Лейди Гага и „Standing in the Way of Control” на групата The Gossip, чийто фронтмен е лесбийка.

Кристина апелира към феновете си да продължават бъдат истински: „Знам много добре какво е да не можеш да бъдеш себе си – в кариерата, а и в живота. За всеки, който се чувства отритнат искам да кажа: Не разрешавайте на глупаците да спечелят. Бъдете себе си и не позволявайте на приказките да ви сломят“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари