IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Евгени Минчев към Иван & Андрей: „Искам да ви яхна!”

20 януари 2012 09 44

Ватманът издаде, че ще е сред гостите на сватбата на принц Уилям и дори му е занесъл дамаджана с родна ракия

Снимка: Bulfoto

Снимка: Bulfoto

Вчера (6 април) на гости на Иван & Андрей бе Евгени Минчев. Светският „лъв“ се появи в студиото с поредната си кичозна визия , допълнена от каубойска шапка. „Искам да ви яхна, за това съм с каубойска шапка!” – откровен бе бившият ватман.

 Двамата шоумени научиха подробности от своя любим Жужу за предстоящата сватба в английския кралски двор между принц Уилям и Кейт Мидълтън, тъй като самият г-н Минчев ще е един от 30-те българи, които ще присъстват на най-светското събитие (как се е добрал до покана, това за нас остава пълна загадка!).

 Според бившия ватман в България липсвала тържественост, докато в Обединеното кралство например, по случай предстоящата кралска сватба, из цялата монархия имало сувенири с ликовете на най-известната британска двойка върху възглавнички, пепелници, кристални чаши и др. Така събитието наподобявало световен празник.

Пробивният хроникьор се похвали, че занесъл дамаджана с ракия като специален дар от него и милата ни родина, за най-известните младоженци в света в момента.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

wildprincess ( преди 13 години )
Доповръща ми се...Без извинение!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар