IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силикон експорт

7 април 2011 14 05

Защо силиконовите мадами искат да емигрират от страната ни?

Снимка: VIP Communication PR

Снимка: VIP Communication PR

OMG! Има потенциална опасност силиконът в България да изчезне! Напоследък родните бомби не спират с изказванията си как ще напуснат страната ни, защото са недооценени и неразбрани.

Последната силиконова девойка надала вой за емиграция е Златка Димитрова или Златка Блек, както настояваше да я наричат. Тя изтъкна като причина, че „елитът“ в родината ни не струвал...макар че според нас тя не е съвсем наясно какво е елит и кой влиза в него.

Преди нея напън да се заселят в съседките ни по територия подеха три фолк тигрициГлория, Ивана и Азис (като последният е причислен към женски род поради вродената си неориентираност в кой пол точно да се позиционира). И тримата искали нови фенове и уважение от публиката, което уви – тук вече го нямало.

Софи Маринова май също наскоро се оплака, че нямало богати мъже у нас и ще си търси спонсор в чужбина. Ми, как да има, като те вече ги изсмукаха...малко ли гладни гърла с големи гърди има в страната?!

Така „Силиконовата долина“ у нас започна лека полека да се срива. Едни от най-известните ни модели, които се тунинговаха отдавна от години вече се изнесоха към Европа, Америка, че дори и Южна Африка, където Наталия Гуркова даже си взе диамантен съпруг (половинката й се занимава и със скъпоценни камъни).

Снежина Вълкова, чийто устни още пълнят мъжките фантазии, вече не стъпва тук, а ако Николета наистина се омъжи за Валери, ще се разделим с най-оборотната силиконова сърцеразбивачка, раждана по тези земи.

Дишайте спокойно, защото все пак са останали видни представителки на тази изчезваща порода. Актуалната Мис Силикон Гери Райчевска още не е хванала милионера-чужденец, но пък ще потренира за бъдещата си венчавка с роден спортист на сватбено изложение в Банско.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

vera_marcova ( преди 13 години )
Повечето от тях са като бумеранг - където и да отидат,все се връщат.Защо ли?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Breakfast@Tiffany ( преди 13 години )