IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Овчици и кокошки се пръснаха в бяг, Елена гали Мариян през нощта

21 октомври 2005 08 54

Овчиците и пернатите обитатели в обора на Биг Брадър 2 се пръснаха в бяг тази сутрин.

Овчици и кокошки се пръснаха в бяг, Елена гали Мариян през нощта

За бягството на чифтокопитните и кокошките, начело с петела, е виновна Миглена.

Съсипаната от безсъние безработна икономистка не успя да удържи порива на майките-овце и техните агнета към зеленината пред Къщата, и животинките изтрополиха зад оградата.

Рошавата Миглена, по-известна вече с прякора „Кобрата“, пустосваше и приканваше къдравите овчици и заплашените от птичи грип кудкудякащи същества да се върнат в кошарата.

На всичкото отгоре видинчанката трябваше сама да прибере стадото въоръжена само с метла, без нито един от съквартирантите да й помогне.

Това е вторият масов опит за бягство на рунтавите същества, след като още в началото на шоуто овчиците се измъкнаха от кошарата, но Силвия и Иван ги прибраха обратно.

Любовните триъгълници в Къщата вече заплашват да преминат в страстна и непозната геометрична форма.

Въпреки че Мариян се оказа дълбоко влюбен в своята приятелка Грета, която го чака извън Къщата и почти призна това пред Елена, ексцентричният фризьор се остави да бъде милван от съпругата на Миро през изминалата нощ.

Мариян става все по-мразен от Елена Ромеле, която преди го защитаваше. Миро и преводачката си говориха дълго през нощта как бившият баскетболист е готов на всичко да запази съпругата си.

Нощта действително се превърна в тъмно откровение, след като Иван и Радомира се опитаха да изяснят отношенията си. До особен резултат не се стигна, тъй като софтуерният инженер е запленен от любителката на чашката Пламена и смята Бебето за прекалено пълна и лигава.


Агънцетата в Биг Брадър 2 се измъкнаха от мръсния обор в порив към зеленината. Снимка: Корбис

Всичко за шоуто

КоментариКоментари