IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поли Генова: “Моето семейство също е на прага на оцеляването, за да мога аз да пътувам на турнета в чужбина”

9 април 2011 11 05

Певицата загубила много покрай участието си в конкурса, но щяла до последно да се бори

Снимка: Nova TV

Снимка: Nova TV

Победителката в българския финал на Евровизия Поли Генова беше специален гост в „На инат” и разказа колко й е коствала победата. Тя представи новата си песен, която съвпада с името на предаването (“На инат”) и обясни, че ще се бори до край за мечтите си.

 „Много е трудно. Ако трябва да съм честна, най-големият проблем е финансирането на целия проект. Това коства всички средства на целия ми екип, включително и моите лични. Наистина не знам как предишните участници са успявали да се справят”, сподели Поли.

 „Моето семейство също е на прага на оцеляването, за да мога аз да пътувам на турнета в чужбина и да промотирам песента, за да мога да поръчам дрехи за всички за Дюселдорф. Тези неща би трябвало да се поемат държавата ли, не знам, имаме ли държава?”, отчаяно призна певицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

aalias ( преди 13 години )
Победетелят в Евровизия се спонсорира от БНТ = държавата, а те не дават достатъчно пари - за клип, пътувания, промотиране на песента, облекла и всичко останало, което Поли изброи. Това искаше да каже. И за да се направи едно качествено представяне на страната ни пред чужденците... да, трябва да се отделят повече пари, не нейни лични и на колегите й, а точно от държавата, чиято представителка е Поли! Не че я харесвам кой знае колко, но в това отношение съм съгласна с нея
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
EK ( преди 13 години )
Напротив,съвсем не е грозно.Това си е тяхна,вътрешносемейна работа за какво си харчат парите-за коли ли,за ток ли,за концерти.Грозни са претенциите й държавата(т.е.ние,данъкоплатците)да й плащаме изявите.При положение,че има толкова по-неотложни нужди и проблеми от "сбъдването на мечтите на Поли".
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
glezanche ( преди 13 години )
това със семейството беше адски грозно!!! те изнемогвали, ама тя продължава да харчи ... бляк!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар