IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло подготвя турне и се отдава на благотворителност

11 април 2011 06 32

Латината най-после ще зарадва феновете с концерти след дългата музикална пауза

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Латино дивата Дженифър Лопез най-накрая ще зарадва феновете си с турне. Дамата, която в момента е жури на тв-формата “Американски идол” пожъна големи успехи с хита си “On The Floor“ и вече е готова да се завърне триумфално на сцената с поредица от концерти в световен мащаб.

Музиката е най-голямата ми любов. Последният си албум правех в продължение на две години. Нямам  търпение да го покажа на света”, споделя  дивата, която спря да пее за няколко  години, за да се посвети на майчинството и брака си.

Второто парче от новия й албум се казва "I’m Into You" и е съвместен проект с рапъра Лил Уайн.

През изминалата година певицата намери време и за благотворителност, като основа заедно със сестра си организацията “Фондация Марибел", целяща да се грижи за подобряване на здравето и начина на живот на жените. Тя е наречена по името на сестрата на съпруга й Марк Антъни, която почина от мозъчен тумор.

“Това беше една мечта, която отдавна  искахме да реализираме. Когато родихме дойде време да кажем – продължаваме напред. Не твърдим, че ще успеем да променим света за един ден, но ще се опитаме да допринесем за положителна промяна в него. Искаме да се грижим за жените и да им помагаме да са здрави и да могат да осигурят образование на децата си”, споделя алтруистично настроената Лопез за своята благородна активност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари