IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишо Шамара убива героите на творбата си

11 април 2011 06 53

„Ние живеем в пародия на пародията!”, смятат двамата автори на нестрандартната проза

Снимка:Bulfoto

Снимка:Bulfoto

Рапърът Мишо Шамара неотдавна оповести желанието си да става автор. Миналата седмица той гостува в предаване и разкри в ефир каква е идеята на произведението му, в което изненадващо всички герои умират.

Първоначално Биг Ша ( както е псевдонимът му) възнамерявал да прави филмче, но решил, че е прекалено бос в тази сфера и по-добре да попише. Четивото е посветено на „всички глупости, които се случват около нас и описва абсурда в страната”. „Ние живеем в пародия на пародията!” - отбеляза Ребеловски (който е съавтор на продукта). Авторите предупредиха: „Който няма 18, да не я чете! Това е за по-големи хора!”.

Шамара мотивира решението си да напише книга с това, че винаги е искал да забавлява хората. До сега го е правил в рими, а вече и в проза. „Всички герои в книгата умират и с това дават почва за умни заключения!” – това обясни човекът, написал най-скандалните рими в БГ хип-хопа.

Мишо сподели, че синчето му е негово копие и още с първия си клип е станал популярен сред връстниците си. 7-годишният Лил Ша (Lil Sha) ще участва и в ремикса на съвместното парче на баща му и световноизвестния изпълнител DMX - The Boy Go Off.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари