IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неджля не деляла мъж с Ферхунде

11 април 2011 07 50

Турските медии завъдиха интрига между двете колежки заради мъж

Снимка: Perfectpeople

Снимка: Perfectpeople

Турската актриса Фахрие Евджен (Неджля от сериала „Листопад“) отрече да е имала конфликт с колежката си Дениз Чакър (Ферхунде от същата продукция). Втората бе набедена за срива в отношенията на Фахрие с любимия й певеца Йозджан Дениз.

Евджен имаше връзка с музикалния изпълнител, която трябваше да финишира с брак, но както във всяка турска сапунка, дори в реалния живот стават обрати и двойката се разпадна. По това време турчинът имаше по-близки отношения с Дениз и медиите веднага извадиха наяве интрига. Певецът даде роля на актрисата в първия си филм „А после?“ и това повдигна сепкулации за интимни отношения между тях, пише БТА.

Самата Фахрие Евджен заяви, че крахът на връзката й не се дължи на колежката й."Твърдението, че сме се разделили, защото не играя във филма на Йозджан също не е вярно. Нека това, което преживяхме, запазим лично за нас", коментира красивата актриса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

silviaii ( преди 13 години )
Тялото е ПЪЛЕН ПРОВАЛ от известно време! От толкова жълти новини вече ми се повръща. А ви харесвахме точно заради въздържанието ви от такива. Ще си изгубите аудиторията.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
juls ( преди 13 години )
Олеее в шок съм... Не съм очаквала да пубикувате подобна новина..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар