IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И модната икона Тайра Бенкс заплака за дете

11 април 2011 08 49

Наближат ли 40-те всички модели се сещат за майчинството...за някои обаче може да е късно

Снимка:Getty Images/ Guliver

Снимка:Getty Images/ Guliver

Един от „най-младите“ ветерани на модния подиум Тайра Бенкс закопня за дете. Тъмната перла е обвързана с бизнесмена Джон Ътъндал (John Utendahl) и е силно заинтересована да му роди дете.

„Задължително искам деца, но не смятам, че те са задължителни за една двойка“, философства прелестната Тайра. Хубавицата допълва, че след евентуално раждане би се подложила на разкрасителна процедура за заличаване на белези.

Моделът отрича слуховете, че има някакви естетически корекции по себе си. Преди години се говореше, че е сложила силиконови импалнти в гърдите си. „Много казват, че имам силикон, но това не е вярно. Когато бях по-млада на 23, 24, 25 гърдите ми бяха повдигнати и изглеждаха като изкуствени, но не са!“, заявява Бенкс.

Тайра смята, че вече е готова да се отдаде на майчинство. Тя е на 37 години и е сред най-възрастните активни модели. В пиковия си момент на слава през 90-те Тайра бе сред най-търсените топ модели, като делеше слава с Наоми Кемпбъл, Хайди Клум, Клаудия Шифър, Линда Еванджелиста, Ева Херцигова и Синди Крофорд. Всички вече имат семейства и дечица.

Истинско вдъхновение е 38-годишната германка Хайди Клум, която е родила цели 4 деца. Манекенката на „Виктория'с сикрет“ се омъжи за певеца Сийл през 2005 г. Тя има 5-годишна дъщеря Лени от връзката си с италианския бос на „Формула 1“ Флавио Биаторе и още две момчета – Хенри(4) и Йохан (2) от съпруга си, когото дари и с дъщеричка през 2009-та.

Синди Крауфорд (44) се е отчела до момента с 2 хлапета – момченце Пресли Уокър и момиченце Кая Джордан. Неостаряващият модел е омъжена за бизнесмена Ранди Гербер и от 2000 г. официално прекрати модната си кариера. Въпреки това Крауфорд остана в бизнеса под друга форма – тя лансира собствена линия мебели "Cindy Crawford Home Collection" и друга “J.C. Penney”

Компанията на Синди Кроуфорд “Cindy Inc.” е много успешна в козметиката, парфюмерията, интериора, фитнеса и рекламата.

В нашата представителна извадка на ветераните-майки от модния подиум най-плодовити изглежда са германките. Накъде без пленителната Клаудия Шифър, която за своите 40-години вече е оставила цели 3 наследника. През 2002 г. тя се омъжи за британския продуцент Винс Вон, като и двамата твърдят, че е било любов от пръв поглед.

Чешкият модел Ева Херцигова за втори път роди момченце преди по-малко от месец. Супермоделът и дългогодишният й партньор Грегорио Марсиадж станаха родители на малкия Филип. 38-годишната красавица и приятелят й вече имат тригодишен син на име Джордж.

В момента Ева е лице на модната марка Шопар, а миналата година се снима в реклама на парфюм на Долче и Габана заедно с Клаудия Шифър и Наоми Кембъл.

Истинско вдъхновение за жените по света е 44-годишната Линда Еванджелиста. Дамата роди на 41г. момченце, чийто баща до ден днешен не е известен. Слуховете настояваха, че това е настоящият съпруг на Салма Хайек Франсоа Пино, други пък бяха уверени, че таткото е Браян Адамс. Линда обаче стоически запази мълчание и не е ясно, чия кръв тече във вените на детенцето й.

В момента красавицата няма мъж до себе си, но това никак не я притеснява!

Притеснена е Наоми Кембъл, която бе укротена от руския олигарх Владимир Доронин. 41-годишната черна пантера отчаяно иска дете и дори през 2008 година си направи операция, тъй като имаше проблеми със забременяването.

През 2010г. тръгна упорита мълва, че Наоми е бременна от милионера, това впоследствие се оказа лъжа. Според медиите буйният й нрав може да бъде укротен само от едно детенце и стискат палци скоро да забременее.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

silviaii ( преди 13 години )
"В момента красавицата няма мъж до себе си, но това никак не я притеснява!" - вие от къде знаете това?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
juls ( преди 13 години )
Хайди Клум има дъщеря Лени, а не син! Не може, да не сте писали за това досега и да не знаете... редактирайте си статията!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар