IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холи Бери се отказа от брака

11 април 2011 13 42

Актрисата обвинява липсата на баща си за несполуките в личния живот

Снимка: Getty Images/Guliver

Снимка: Getty Images/Guliver

Носителката на „Оскар" Холи Бери вече не ще и да помисли за сватба. 44-годишната актриса признава пред себе си, че има доста „грешни избори" в живота си и се определя като жена, която не е родена за брак.

Холи мина под венчилото с певеца Ерик Бенет и с бейзболиста Дейвид Джъстис. Тя има 3-годишна дъщеря от връзката си с модела Гейбриъл Ойбри. След фиаското на двата си брака актрисата е уверена, че би била много по-щастлива, ако не се беше омъжвала никога.

„Ще ми се да знаех по-отрано, че не съм направена за брак. Бих си спестила доста време, болка и яд през годините. Направих погрешни избори в любовта, аз съм истински идиот", признава с огорчение тъмнокожата красавица.

Според холивудската звезда проблемите в личния й живот се дължат на тежкото й детство. Пред в. „Сън" тя разкри: „Баща ми ни напусна, когато бях малка и това даде отражение в живота ми. Ако имах бащино присъствие като дете, съм сигурна, че нямаше да допусна същите грешки. Нямаше да се изгубя в любовта. Щях да имам модел, да знам точно какво търся у мъжа".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари