IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лив Тайлър в плен на любовта

12 април 2011 09 31

Хубавицата си има нова тръпка и вече гледа през розови очила

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Дъщерята на фронтмена на „Аеросмит" Стивън Тайлър Лив е лудо влюбена във фотографа Тео Уенър (син на публициста от сп. „Ролинг Стоунс" Жан Уенър).

Сериалът "Агнешко" често е истинско реалити в света на Холивуд, където свежата мъжка плът е за предпочитане. 33-годишната актриса е захапала здраво по 24-годишния Тео, с когото изживяват романтична приказка от началото на годината.

Макар че е по-млад от нея, чувствата им са много силни и са били забелязани да се разхождат влюбено след интимен обяд по-рано тази седмица. Преди да срещне половинката си Лив, която има 6 -годишен син от екс съпруга си Ройстън Лангдън ( Royston Langdon), разправяше, че се отдава само на майчинството и нищо друго.

„Имах доста трудни години напоследък. Родих Майло, после се разведох и се опитвах да изградя живота си наново. Майло и аз бяхме на ръба на някакви промени, опитвам се да бъда търпелива и ще се фокусирам върху това", бяха думите на мис Тайлър. Но хубавият фотограф очевидно е променил мнението й!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари