IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шърли Маклейн палува с трима в един ден

12 април 2011 09 53

76-годишната актриса имала много връзки и лоши любовници в живота си

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

76-годишната носителка на „Оскар" Шърли Маклейн призна, че е правила секс с трима мъже в един ден. Тя допълни, че 30-годишният й брак с екс съпруга й Стийв Паркър е бил отворен и са се виждали и с други партньори. Въпреки интересните признания, актрисата уверява, че не е фен на краткотрайните секс връзки, а предпочита истинските любовни афери.

„Имала съм много любовни афери и много ужасни любовници. Не си падам по разнообразните секс сеанси, но съм го правила веднъж. Опитах с трима мъже в един ден. Беше политическа кампания и всички го правеха, аз не исках да съм вън от нещата. Бях в отворена връзка със съпруга си. И двамата си имахме други увлечения, но бяхме много добри приятели. Никога няма да се омъжа отново", откровеничи възрастната звезда.

В интимната си изповед Шърли допълва, че е имала отношения и със свои колеги като Робърт Мичъм и Ивс Монтад, но никога не е била увлечена по Джак Лемън или Джак Никълсън.

За първия в шоуто на „Опра Уинфри" тя казва: „Джак (Лемън) не ме привличаше. Той беше като леля Роуз. Нямаше този опасен чар, сексуална доминация и объркване, което обикновено ме привлича"...докато за Джак Никълсн - „Прекалено много ми идва! Харесвам агресивната сексуалност и доминация, ако е контролируема. Той е много опасен", вдига акциите на актьора Маклейн.

Шърли има дъщеря – актрисата Сачи Паркър (54) от брака си със Стийв.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

pecente ( преди 13 години )
Тази жена има страхотни книги, освен, че е толкова очарователна актриса. Знам, че и тази година предстои да излезе нейна книга!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар