IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт яхна мотор за рождения си ден

12 април 2011 12 22

Актрисата бе изненадана с мощната придобивка от екипа на вампирската поредица

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Актрисата Кристен Стюарт от вампирската сага „Здрач“ бе изненадана с мощен мотор за 21-ия си рожден ден. Нестандартният подарък е дошъл от екипа на продукцията.

Хубавицата, която играе в лентата Бела Суон навърши своето пълнолетие по американските закони през уикенда и го отпразнува във Ванкувър, където в момента текат снимките по последната част на поредицата „Breaking Dawn”. Дамата събра колегите и разбира се до нея бе и половинката й Робърт Патинсън (който освен нейно гадже е и екранната й любов вампира Едуард Кълън).

Източник разказа пред US Magazinе.com: “Роб беше толкова развълнуван заради Кристен и двамата изпробваха новия й подарък. Тя се научи да управлява мотор по време на снимките за частта „Новолуние“, затова и екипът сметна, че изненадата е подходяща. Също така Роб накара тълпата да изпее поздравление за рождения й ден и тя дори леко се засрами, но по много сладък начин. Роб я придружи, докато изпробваше возилото, за да се убеди, че е ОК. Изглеждаше, че се забавляват много заедно“.



Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари