IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Черната Златка емигрира в Хонг Конг

12 април 2011 12 36

Плеймейтките една по една изчезват, начело с г-ца Димитрова

Снимка: Bulfoto

Снимка: Bulfoto

Любимата на самбиста Благой Георгиев Златка Димитрова обяви в предаването „На инат", че ще емигрира чак в Хонг Конг. Плеймейтката смята да зесели в чужбина за постоянно, където се надява на по-добра работа.

„Доста съм разочарована от начина на работа в България. У нас си мислят, че моделките биха си легнали с всеки, само и само да започнат някаква мижава работа. При мен няма как да стане това и удрят на камък", наперено заяви Черната Златка.

Силиконовата госпожица разкри, че в момента финализира преговорите си с компания, която й предлага работа като модел в Хонг Конг и ако всичко е наред, трябва да започне работа още това лято.

Златка била особено разочарована от работодателите си, като визирала известен български журналист, за когото работела като репортер и списвала рубрика. Златка отрече да е имала интимни отношения с журналиста и определи проблемите помежду им като „творчески разногласия". Брюнетката била убедена, че именно този шеф е провалил златното и бъдеще в телевизията, където планувала да води рубрика в сутрешния блок през уикенда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари