IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Kардашиян бясна на Cosmopolitan

12 април 2011 13 28

Звездата не ще да е на корицата на турския вариант, те избили предците й

Снимка: Cosmopolitan

Снимка: Cosmopolitan

Риалити звездата Ким Кардашиян се вбесила адски, като разбрала, че е на корицата на турското издание на Cosmopolitan. Брюнетката, която е с арменско-американски произход винаги се е гордяла с потеклото си и не можела да преглътне, че е на корицата на списание в страна, която е извършила истински геноцид спрямо сънародниците й.

Холивудската дива дори не знаела, че ще бъде лице на медиата в съседката ни и написала в блога си след откритието: „Днес открих, че съм на корицата на турския Cosmopolitan. Фирмата има интернационални издания, но когато правех снимките, не знаех, че историята ми ще бъде именно в турския вариант на списанието, имайки предвид, че този месец има годишнината от масовото избиване на един народ", възмущавала се брюнетката.

Бащата на Ким е с арменски корен и звездата винаги се е гордяла с това. „Арменският ми корен означава много за мен. Много съм горда от миналото културата на народа си. Като арменско-американска жена за мен би било чест да стоя на корицата първото арменско издание", предявява предпочитанията си Ким.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари