IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Г-жа Бекъм в паника заради сватбата на принц Уилям

13 април 2011 06 10

Виктория не знае какво да обелче, бременността я кара да се чувства дебела и несигурна

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Виктория Бекъм е изпаднала в истинска паника покрай предстоящата сватба на кралската двойка принц Уилям и Кейт Мидълтън. Съпругата на Дейвид Бекъм е бременна с четвъртото им дете и е известна със своята суетност.

„Тя отклони няколко дизайнерски предложения, които да изготвят дрехи за нея. Виктория има чувството,че нищо не й стои добре на наедрялата й фигура и е особено затруднена с дрес кода за събитието. Тя е известна с това, че си дава много зор при избора на дрехи за всяко мероприятие", сподели близък до дизайнерката пред американско списание.

От години тя е пример за стил и дизайн и г-жа Бекъм едва преглъща факта, че няма да е в топ форма за тази важна церемония. „Тя се чувства дебела по обясними причини. Непрекъснато се оплаква, че носи дни и същи неща. Виктория прерови гардероба си и се спря на дрехи от дизайнерите Cavalli, Dolce and Gabanna и Lanvin, но във всички тях се чувства несигурна", коментират източници затрудненото положение на мама Бекъм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари