IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът на Кортни Кокс я тормозел за секс

15 април 2011 06 24

За Дейвид Аркет сексът бил най-важен, докато Кортни не смятала така

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Според актрисата от „Приятели" Кортни Кокс съпругът й Дейвид Аркет бил обсебен от секса и това станало повод за разногласия, които накрая спомогнали раздялата им.

Либидото на актьора го карало непрекъснато да иска интимни контакти от законната си половинка. Двойката се раздели преди няколко месеца, като Аркет обвиняваше Кокс за алкохолизма си, причинен от нейното напускане на семейното гнездо.

Кортни спомена, че Дейвид е упражнявал насилие към нея и дори я е ударил веднъж, когато е искал да отидат до „Дисниленд" с 6-годишната си дъщеря. „Беше разно сутринта. Това е един от проблемите във връзката ни. Когато се опитвах да говоря с него за нещо, той обви ръце около мен с намерението да правим секс...не беше правилното време и аз не исках да се обърква, че отношенията ни са наред. Преживяваме труден период", бе споделила звездата в радио шоуто на Хауърд Стърн.

Двойката участва заедно в четвъртата част на хоръра „Писък". В момента Дейвид твърди, че вече е чист от алкохола, след като се подложи на лечение. Също така е сигрурен, че след раздялата им съпругата му не се среща с никого. Когато я попитал да ли прави секс с други мъже, тя категорично отхвърлила това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

pyceHka ( преди 13 години )
Напоследък статиите в Тялото са яко копи-пейст :(
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Never ( преди 13 години )
По-лош превод не бях чела. Оригиналната статия е: http://***.people.com/people/article/0,,20481789,00.html "Hit on me" на български значи "налетя ми/пробваше се - да правим секс", а не "удари ме". Нали имате редактори в офиса - използвайте ги, те затова вземат заплати, да проверяват работата на преводачите...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар