IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Яна Маринова ще гони истината събота вечер

15 април 2011 13 06

Актрисата излиза от ролята на Елена, за да разкаже истината за Яна

Снимка: bTV

Снимка: bTV

В народопсихологията на българина има едно ярко отличаваща се черта и това афинитетът му към клюки. Те не подминават никого, но често си остават просто бръщолевене във въздуха с последствие върху имиджа.

Звездата от „Стъклен дом" Яна Маринова, която играе PR-ката Елена Атанасова ще разкаже истината за случки от живота си тази събота, когато ще гостува на водещата Вили Сечкова.

В студиото тя ще сподели за преживяното, когато едва 16-годишна е била простреляна от своя приятел. Зрителите ще разберат как Яна е преодоляла страха и се е изправила срещу кошмара си и какво я е накарало да продължи напред. Красивата блондинка ще разкаже на какво се дължи успехът й в киното при условие, че не е завършила НАТФИЗ и как се чувства в кожата на своята героиня Елена Атанасова.

Ревнува ли я любимият й Тихомир от колегите й Калин Врачански и Юлиан Вергов и защо се е разделила с бившия си съпруг след повече от 10 годишна връзка? Плащала ли е сметките на Бербатов, когато е работила като управител на ресторант и коя е най-страшната каскада, правила някога са само част от нещата, които блондинката ще разкрие без маска и излишна поза.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари