IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Детронираха британска миска заради снимка във Фейсбук

18 април 2011 07 28

Разголена снимка на Шарлот Кембъл и струва титлата "Мис Йорк"

Снимка: Perfectpeople

Снимка: Perfectpeople

Красавицата Шарлот Кембъл остана без титла, заради снимкa във Феисбук. Обвиниха 23-годишната красавица в нарушаване на състезателните правила заради голи снимки и й отнеха отличието „Мис Йорк" (това е град в Англия и не трябва да се бърка с Ню Йорк).

През 2010-та г. правилото за конкурси с титлата „мис" бе променено, като в него вече имаха право да участват самотни майки и разведени жени. Шарлот се възползва от това и стана първата самотна майка влязла в топ 5 на конкурса „Miss Great Britan 2010".

Родителката на 3-годишния Боби се окичи и с отличието Miss British Model 2011, като успехът и я превърна в един от най-канените гости в британските предавания .

Шарлот е носителка на черен колан по таекуондо и учител по танци. Вероятно ще продължава усилено да се занимава с второто, след като нейни фотоси в социалната мрежа отнеха короната й. „Аз съм достойна жена с висок морал", каза в своя защита хубавицата.

Хвърлете по-близък поглед върху британската майка в галерията горе.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари