IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шварценегер не харесвал тялото си

18 април 2011 13 28

Бившият губернатор не можел да приеме факта, че остарява и е загубил форма

Снимка:Getty Images/ Guliver

Снимка:Getty Images/ Guliver

Арнолд Шварценегер е ужасен от тялото си. Актьорът, който е на 63 години и наскоро реши да поднови филмовата си кариера не можел да приеме промените във възрастта. Преди години бившият губернатор беше активен състезател по боди билдинг и дори стана носител на титлата „Мистър Вселена". Неговите мускули бяха емблематични за героите му и му донесоха слава след ролята в поредицата „Терминатор".

След като се отдръпна от киното Арнолд се насочи към политиката и промотираше по онова време анимираното мини сериалче „Губернаторът". По време на политическата си кариера Щварценегер не залагаше на мускули. Сега той още не може да възприеме, че е остарял и тялото му не изглежда като на 30г.

Чувствам се отвратително, когато се погледна в огледалото...Опитвам се да продавам тялото си, а когато се видя в огледалото се питам: Какво по дяволите се случи? Господи, това е голям удар за мен", разказва отчаяно актьорът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари