IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-запомнящите се арести в Холивуд

19 април 2011 05 55

И богатите също плачат, а парите не са гаранция, че ще отървеш затвора

Роман Полански

Снимка:Getty Images/ Guliver

Роман Полански Снимка:Getty Images/ Guliver

Напоследък зачести намесата на властите в живота на американските звезди. Кои бяха подгонени за  кражба, кои за злоупотреба с алкохол, за побой, укриване на данъци или др. провинения. Както казват по-мъдрите хора: всяко чудо за три дни. Но някои чудеса се помнят по-дълго. Ето класацията на в. „Пари" за най-зрелищните арести в Холивуд.

5. Мел Гибсън – кроткият актьор, който беше пример за добър съпруг и гражданин „сгази лука" доста сериозно през 2006г., когато шофира в пияно състояние и показа дискриминационно поведение с антисемитско изказване („...евреите са виновни за всички войни по света"). Освен заради голямата си уста, Мел бе арестуван и за притежание на наркотици и оръжие.

4. Матю Маконъхи – русолявият мачо попадна под зоркото око на полицията по много интересен начин. През 1999г. в Остин, Тексас напорист съсед се обажда на властите, защото актьорът вдигал много шум. Органите на реда го заварват гол, танцуващ и свирещ на барабани, след употребата на марихуана.

3. Хю Грант – актьорът с нежен акцент, който сме свикнали да гледаме като романтичен любовчия, се показа като такъв и извън екрана. Бившият на Лиз Хърли бе закопчан през 1995г., докато бил обслужван с фелацио от проститутката Дивайн Браун. Хем плащаш, хем си в ареста...това справедливо ли е?!

2. Уинона Райдър – най-после и една жена да се присъедини към „престъпниците" в нашата класация. Дамата бе арестувана за кражби в размер на 5560 долара от магазин на Пето Авеню. Случаят бе толкова разпространен от медиите, че и търговците се възползваха от момента и дори пуснаха тениски с надпис „Освободете Уинона!", разчитайки на бунтарския дух на младото поколение.

1. Роман Полански – режисьорът на „Китайски квартал" е рекордьор по брой обвинения. Той си има цели 6 изнасилване на непълнолетна, изнасилване чрез употреба на наркотици, извършване на развратен акт на човек под 14 години, орално сношение, содомия, снабдяване с наркотици на непълнолетни. За да се спаси от затвора Полански предприе безсрочно пътешествие до Европа и все още е там.

Съдейки по случващото се през последните месеци, може би в следващата класация своето място ще намерят Линдзи Лоън, Чарли Шийн и Николас Кейдж! А може би не?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари