IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес отслабва - Марк протестира

20 април 2011 08 33

Латината топи извивките си, докато съпругът й копнее за тях

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Дивата Джей Ло, която е модел за подръжание на много дами с по-заоблени части усилено отслабва. Майката на две деца се е подложила на специален тренировъчен режим и диета и има възможност да загуби женствените извивки на тялото си, което вбесило съпруга й Марк Антъни.

Слабичкият певец обожавал тялото на Джей Ло и бил загрижен заради нейното отслабване. Дивата вече е свалила 5 килограма, което било само началото. Дамата, която сп. "Пийпъл" избра за най-красивата жена на света в момента работи с професионалната треньорка Трейси Андерсън.

„Дженифър не се стреми да да стане от онези супер слаби жени в Холивуд", разказал източник пред сп. „InTouch", "Но Марк иска даже да напълнее, а не да сваля", допълнил той пред медиата.

Трейси Андерсън е бивша танцьорка, която е известна сред промитата в Америка. Тя е работила с Шакира, Гуен Стефани и куп други звезди за постигане на идеалната фигура.

В момента се е посветила на Джей Ло, която се завърна в класациите с хита си „On the Floor" и се изявява като жури в конкурса „American Idol".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари