IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Филип се отказва от филмите

25 април 2011 10 56

Актьорът се чувствал уморен и смятал да прекрати снимачната си кариера и да се премести на по-спокойно място

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Сексапилният блондин Райън Филип е на път да разочарова многобройните си фенки с решението да прекрати актьорската си кариера. Бившият съпруг на Рийз Уидерспун, чиято звезда изгря във филма “Секс игри”, нямал желание вече да се снима.

“Мисля да прекратя актьорската кариера”, споделил красавецът наскоро в интервю пред “New York Post”. “Аз съм интровертна личност. На 36 години съм, а правя това (актьорската игра) от 20-годишен. Аз съм добро момче, не съм от тези, за които разказвате пикантни истории”, допълнил Райън.

Първата стъпка, която Райън Филип ще предприеме, за да се отдаде на един по-спокоен живот, е преместването му от Лос Анджелос към “анонимния” Ню Йорк.

“Толкова е трудно да живееш в Ел Ей. Ще се преместя. Искам да прекарам една трета от живота си в Ню Йорк”, философства актьорът.

Според слуховете той ще се нанесе в гъзарския квартал “Сохо”. В момента Райън е във връзка с колежката си Аманда Сейфрид и има две деца от брака си с Рийз.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари