IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Тейлър остави близо милион на бивш съпруг

26 април 2011 06 36

Най-голямата любов на актрисата ще получи 6-цифрена сума от завещанието й

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Легендарната актриса Елизабет Тейлър, която почина на 79-годишна възраст от сърдечни проблеми миналия месец е оставила в наследството си 825 000 долара на единия от бившите си съпрузи.

Щастливецът е Лари Фортенски. Двамата се срещат през 1988 г. в клиника, където Тейлър лекува една от многото си зависимости. Любовта пламва и те се женят. Бракът им просъществува 8 години и през 1996г. се развеждат, но остават големи приятели.

Елизабет неколкократно е помагала на Лари и дори му е давала големи суми, една от които, за да спаси дома му от конфискация.

Актрисата е известна не само с най-големия филмов хонорар за времето си (1 млн. долара за ролята в „Клеопатра"), а и с осемте си брака. Тя е била омъжена за Конрад Хилтън-младши, Майкъл Уайлдинг, Майк Тод, Еди Фишър, Ричард Бъртън, Джон Уорнър и Лари Фортенски. Тейлър бе майка на двама сина и две дъщери, от които има девет внуци. Звездата на Холивуд е носителка на две отличия "Оскар"

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари