IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съквартирантите номинираха Миро, за да се събере с Елена

28 октомври 2005 12 09

Изненадващи номинации представиха съквартирантите тази седмица. Тримата посочени за изгонване от Къщата, са Миро, Вего и Пламена.

Съквартирантите номинираха Миро, за да се събере с Елена

Докато номинацията на Вего беше очаквана от всички, дори от самия него, Пламена и Миро останаха изненадани. Едната третина от бившия любовния триъгълник беше посочен от съквартирантите не защото им е неприятен с нещо, а за да може да излезе и да се разбере с Елена извън играта.

Подобно „добронамерено“ номиниране имаше и в първата част на Биг Брадър, когато съквартирантите посочиха Анелия, защото тя очевидно страдаше от раздялата с децата си.

Пламена е дамското участие в таз-седмичната тройка. Безличното й поведение не се е харесало на живеещите в Къщата, а най-щастлива от вероятното излизане на русокосата цигуларка най- радостна е Ради, защото най-сетне ще се отърве от конкуренцията си за сърцето на Иван.

Всички съквартиранти са много развълнувани от утрешните избори. Както Tialoto.bg вече написа, организаторите гарантират, че всеки от участниците в играта ще могат да упражнят правото си на глас, защото това е конституционно право.

Талантите от Стар Академи посетиха родните си места за парламентарните избори, но все още не е ясно как ще гласуват съквартирантите от Биг Брадър.

Кой ще излезе от къщата, ще стане ясно в понеделник.

Съквартирантите номинираха Миро, за да се събере с Елена навън, но това едва ли ще стане. Снимка: Корбис

КоментариКоментари