IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мама Кардашян побърква щерка си с идеи за секс пози

27 април 2011 06 25

Загрижената майка искала Клое да забременее бързо и не спирала да се меси с идеи и съвети

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Клое Кардшян е прибегнала до секс съветите на майка си, за да запази запази семейството си. Единствената омъжена сестра от трите риалити звезди опитва от известно време да зачене. Клое се допитала до родителката си Крис Дженър, която направила план график на сексуалния й живот.

Мама Кардашян консултирала детето си и съпруга й Ламар Одом за интимни пози, които спомагат забременяването.

„Семейството ми много иска да имам бебе, а мама направо е обсебена. Звъни ми всеки ден с идеи за различни секс пози, направо е полудяла. Трябва да й напомня, че съм й дъщеря, а не приятелка. Веднъж дори попита асистента ми кога съм в овулация. След това се обадила на гинеколога ми и ми каза да планирам интимна вечер със съпруга си“, оплакала се 26-годишната хубавица.

Клое допълни, че не й е приятно да се месят в сексуалния й живот още повече да прави някакви планове там, защото не било никак романтично. Тя допълни, че наистина иска дете, но все пак е женена за баскетболиста само от година и половина и не се е разбързала чак толкова.



Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари