IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес не смята да се жени

27 април 2011 06 44

Актрисата смятала брака за скучен и ненужен

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Една от най-сексапилните актриси с латино излъчване Ева Мендес се обяви срещу старомодните традиции, свързани с брака. Матовата красавица от дълго време излиза с продуцента Джордж Аугусто, но не мислела да робува на обществените норми и да сключва брак, защото така „трябвало“.

„Не мисля, че бракът е някаква необходимост, такава го прави обществото. И аз нямам някакво негативно отношение към него, просто смятам, че е една остаряла традиция. Вижте преди всичко какво би трябвало да символизира бракът – няма нищо общо с това защо хората се женят днес“, разсъждава актрисата.

37-годишната Мендес определено не е завладяна от майчински пориви. „Не знам дали искам деца или не, но да бъда честна – законното обвързване е много скучно“, допълва тя и разказва още, е обича да ходи по чуждите сватби, но не иска да се види булка, защото някъде дълбоко в нея се криел един бунтар.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари