IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм ще шпионира за Кейти Холмс

27 април 2011 12 00

Дизайнерката трябва да докладва за детайлите и клюките на кралската сватба

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Съпругата на Том Круз Кейти Холмс била доста разочарована, че няма покана за светското събитие на годината – сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям. За неин късмет обаче най-близката й дружка Виктория Бекъм ще присъства лично.

Актрисата помолила приятелката си да запамети всички детайли и да се разрови из кулисите на церемонията, след което да й опише всичко подробно.

„Кейти обожава пищните сватби. Тя завижда на Виктория за поканата и иска подробности за сватбата в петък", заявил близък до Холмс.

Семейство Бекъм си заслужи присъствието, след като принца стана добър приятел с Дейвид. Спортната икона водеше преговори с кралската особа за домакинство на страната на световно първенство по футбол. От друга страна бъдещата булка била почитател на модните творения на Виктория.

Сред другите звездни гости на сватбата са известни имената на Елтън Джон, Джос Стоун, Гай Ричи и Ролан Аткинсън. А всички завистници и почитатели на семейство Бекъм тръпнат в очакване с какъв тоалет ще се появи Пош Спайс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари