IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иван и Андрей спретнаха еротично шоу на Тони Стораро и сина му

29 април 2011 13 36

Човекът глас почти се просълзи на изпълнението на сина си, а на финала Галена даде на Галин "карт бланш" за изневери

Снимка: Нова ТВ

Снимка: Нова ТВ

Шоумените Иван и Андрей определено знаят как да се забавляват. След като докараха голи мъжаги на Лора Караджова, дойде ред и на разсъблечените девойки. Този път те бяха повикани заради Тони Стораро и сина му, който бе с името на героинята от турска сапунка Фикрет.

Момчето е едва на 16 години, но е доста по-здрав и въпреки усилените тренировки по фитнес смятал да се занимава с пеене. Единственият проблем до момента бил, че гласът му все още мутира и няма как да покаже целия си потенциал.

Момчето на Стораро учи поп и джаз пеене. За учудване на всички Фикрет не бе избрал да се представи с фолк парче, а на живо с група „ТЕ" изпълни песента на Стиви Уондър – "Lately" и почти просълзи родителя си.

Тони Стораро става баща на 19 години, а от 14-годишен пее по заведения. „Никога не съм си представял, че един ден ще бъда Тони Стораро, ще седя тук и ще ме дават по телевизията!" – откровен бе певецът.

Макар медиите да го изкарват истински Дон Жуан, Стораро държи много на съпругата си. „Успехът за това, което съм в момента го дължа най-много на семейството си и на моята съпруга!" – бяха думите на изпълнителя.

За да не заспят всички в студиото от романтичния полъх на разговора Иван и Андрей набързо разгорещиха градуса с еротичен пърформанс от BABYLON SHOW.

Към финала на шоуто в студиото цъфна и Галена, която разказа за пътуването си в Америка и за „изневерите" си - слуховете, че Галин е преспал с Преслава, докато Галена е била в Америка, а пък тя от своя страна му изневерила с певеца Коста Марков. Изпълнителката на „Дяволът ме кара" коментира с хитра усмивка, че и двата са верни. Галена продължи да се шегува: „Бяхме се разбрали, нормално е, все пак цял месец! Пък и с приятели е още по-добре, поне да знаем за какво става въпрос!".

Ако са ви останали сили след този материал, обезателно разгледайте галерията горе! Не гарантираме дали ще ви разсмее или разплаче!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари