IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Видяхме сватбата. А сега, къде ще бъде меденият месец?

30 април 2011 11 06

Май в Йордания, а може би в Кения...

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Въпреки твърде публичната им сватба, наблюдавана от милиарди хора по света, кралските младоженци Уилям и Катрин няма да разкрият дестинацията за медения си месец, предаде ДПА, позовавайки се на говорител на "Кларънс хаус".

"Двойката е пожелала дискретност, на която има право", се казва в направеното изявление.

Предстои да се разбере, въпреки всичко, дали Уилям и Катрин, които вече официално са херцог и херцогиня на Кембридж, ще успеят с целта да опазят плановете за медения си месец в тайна, отбелязват коментаторите.

Сред загадъчните дестинации, които се спрягат през последните две седмици за двуседмичното сватбено пътешествие, са Кения, където Уилям има близки приятели и Йордания, където бащата на Катрин е работил през 80-те години на миналия век.

Неназован карибски остров, Австралия и Шотландия също се посочват като възможен избор на младоженците.

След великолепната сватбената церемония в Уестминстърското абатство и тържественото шествие по улиците на Лондон, приветствано от над един милион души, Уилям и Катрин отпразнуваха брака си с вечерно парти за близки и приятели в Бъкингамския дворец.

Кралица Елизабет Втора и съпругът й принц Филип се оттеглиха след обедния прием за над 600 гости, за да си починат през уикенда и да оставят младите да "властват" над двореца. Говори се, че на вечерното парти тронната зала е приличала на дискотека с окачени по тавана блестящи топки.

Интересна снимка на кума принц Хари да излиза от Уестминстърското абатство заедно с кумата и по-малка сестра на булката Пипа Мидълтън, е породила шеговити, но доста настойчиви спекулации за възможен нов кралски роман(с).

БТА

Автор - снимка

КоментариКоментари