IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търсят се жени с „бадемови очи”

2 ноември 2005 14 08

Екзотичен конкурс ще се проведе в рамките на Арена на Красотата в НДК на 11 ноември

Търсят се жени с „бадемови очи”

Дистрибуторът на автомобилите Хюндай за България търси жена с азиатска извивка на очите, които да приличат на фаровете на новия дамски модел Getz на южнокорейския автомобилен гигант.

Заради новата, издължена форма на фаровете експертите наричат Getz „автомобилът с бадемови очи”.

Кандидатките трябва да представят снимка на очите си, като тя може да е направена с фотоапарат или с камера на мобилен телефон.

Предварителната селекция на жури от естети и специалисти по грим ще определи чии очи са най-близо до оригинала - фаровете на Getz, и ще определи финалистките.

За гримирането на „бадемовите очи” на красивите българки организаторите са поканили фирмения гримьор на водеща козметична марка.

На победителката ще бъде предложена специална фотосесия с модела Getz.След спектакъла по make-up, за посетителките на шоуто ще има още изненади - очите на някои от тях също ще се превърнат в произведение на изкуството под ръцете на най-добрите гримьори в България.

КоментариКоментари