IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преслава, Анелия, Камелия и Райна ще ви кажат една тайна

3 ноември 2005 10 43

Великолепната четворка на поп-фолка - Преслава, Анелия, Камелия и Райна нестандартно споделят своите тайни, мечти и размишления за живота в новия брой на списание „Grazia“.

Преслава, Анелия, Камелия и Райна ще ви кажат една тайна

Преслава, една от най-харизматичните български певици, която в момента превзема класациите с новия си албум „Дяволско желание“, разкрива неочаквана част от същността си, скрита досега от блясъка на прожекторите и славата.

"Напоследък с тези бедствени положения и природни стихии, мечтая за един по-добър живот не само за мен, но и за цяла България. Дай Боже, да сме живи и здрави всичките и да живеем един по-спокоен живот", казва добруджанската красавица.

„Тайната на живота... тя може би е в малките неща", споделя още Преслава .

Сара Джесика Паркър, жената, която стои зад модния хамелеон Кари Брадшоу от сериала “Сексът и градът”, жената, която направи известни Луи Вюитон и върна класическия блясък на Шанел, грее от корицата на новия брой на модното списание.

В специално интервю Сара говори за манията й по скъпите обувки и ...Кейт Мос. За любовта й към семейството. И всички онези неща, които я карат да се чувства щастлива.

Специалнa страницa в списанието заема „нравоучителният очерк“ на тема: Защо не е толкова страшно да споделяме леглото с по-млади мъже.

Преслава, Райна, Анелия и Камелия споделят тайни. Снимки: Grazia

КоментариКоментари