IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ейми Уайнхаус трябва да спре алкохола или умира

31 май 2011 09 18

Певицата е била предупредена от лекарите да се вземе в ръце, ако иска да живее

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Предупредиха официално Ейми Уайнхаус да спре с пиенето. Докторите информирали певицата, че организмът й е достатъчно увреден и ако не преустанови с „алкохолната диета" може да умре.

27-годишната певица има дълга история със злоупотребата с алкохола и дрогата. Тя доброволно пожела да постъпи в клиника в Лондон, за да си почине и очисти организма си. Освен за бъдеща бременност Ейми се подготвя и за лятно турне, за което трябва да е в добро здравословно състояние и кондиция.

Екипът медици от клиника „ Priory" отправил сериозно предупреждение към Уайнхаус, че ако не се спре, има опасност за живота й.

„Това е последният шанс на Ейми. Докторите почти са вдигнали ръце от нея, защото тя е непостоянна, но този път трябва да ги чуе", разказал източник пред американска медия.

Бащата на певицата и съпругът й Рег Травис твърдо я подкрепят и са сериозно разтревожени за нея. Родителят й Мич е минал по този път и преди и е решен да я измъкне от капана на наркотиците и алкохолната зависимост. Самата Ейми също бе категорична в желанието си да оздравее, но преди броени дни отново залитна към водката и очевидец разказа как през деня е изгълтала цяло шише пред смаяния му поглед.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари