IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебето напусна Къщата, Елена ще решава за мисията на Дани и Мая

15 ноември 2005 09 49

Най-малката участничка в Биг Брадър- Радомира, напусна Къщата снощи с 65% неодобрение на зрителите.

Бебето напусна Къщата, Елена ще решава за мисията на Дани и Мая

Бебето беше номинирана от най-добрите си приятели в Къщата Мъро и Иван, както и от Ромеле и Ирена. Обсебващото поведение на Ради беше основната причина за неодобрението на съквартирантите.

При излизането на Бебето от Къщата Иван, който твърдеше, че не може да я издържа, се разплака. Ирена също се разчувства заради напускането на поредния съквартирант.

Биг Брадър продължава да държи зрителите и съквартирантите в напрежение, като само намекна, че в таз-вечершното шоу един специален човек ще реши дали мисията на Мая и Дани е успешна.

Ники Кънчев разкри пред зрителите, че не кой да е, а Хубавата Елена ще е реши дали Дани и Мая са успели да свалят Миро и Мариян.

Обективно погледнато задачата на Елена няма да е много трудна, защото зрителите видяха как Мариян и Мая прекараха цяла една нощ в едно легло като се гушкаха и целуваха почти през цялото време.

На следващия ден Мариян даде абсурдното обяснение, че „само“ се е целувал с Мая, за да покаже на Елена, че каквото и да му предлага живот, той може да се въздържи от всяко изкушение във всеки един момент.

Колкото до Миро, положението е по-неясно, защото съпругът се държи на разстояние от Дани, но призна, че, ако не бяха камерите, щеше да е по-свободен в отношенията си с новата съквартирантка.

Не е ясно обаче дали, заслепена от ревност, Елена няма да реши, че мисията на Мая не е успешна и ще я прати директно на номинации, за да я отдалечи от Мариян.

Тази сутрин повечето от живущите в Къщата имат трудности със ставането, а Миро и Дани, в компанията на Бат'Сали, Вего и Иван, коментират реакциите си при снощното съобщение, че новите момичета са имали тайни мисии.

Очаквайте специалното интервю с Радомира

Вопли и сълзи се разнесоха след изгонването на Радомира, като най-съкрушен бе Иван, въпреки че той също я номинира. Снимка: Корбис

КоментариКоментари