IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бързата сватба на Ким Кардашян

2 юни 2011 14 04

Звездата ще се задоми до два месеца, бърза да изпревари баскетболния сезон

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Холивудските сватби отнемат доста време, но не и за Ким Кардашян. Няма и седмица, откакто тя получи предложение за брак от баскетболната звезда Крис Хъмфрис и вече е планувала церемонията за края на юли. Риалити звездата се направи на много изненадана, когато спортиста коленичи пред нея с 20,5 каратовия диамантен, годежен пръстен, а всъщност се оказа, че отдавна си е изчистила детайлите по бракосъчетанието.

„Сватбата ще бъде края на юли началото на август, защото те искат да изпреварят баскетболния сезон и да прекарат един романтичен меден месец", съобщил близък до звездата.

Ким е с Крис от около половин година. Тя обаче отдавна копнее за сватба и по този повод каза: „Измислила съм всичко. Нямам търпение да се омъжа.".

Бърза сватба и екстравагантен пръстен са запазена марка за семейство Кардашян. Припомняме ви, че по-младата сестра на Ким Клое сключи брак с НБА звездата Ламар Одом само месец, след като се бяха запознали.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари